Din varukorg är tom

Om våra leveranstider

På alla våra tjänster visas ett prisexempel med tillhörande leveranstid. Denna leveranstid är ungefärlig och kan därmed ändras utifrån förutsättningarna som gäller vid respektive leverans. Hör av dig till aktuell kontaktperson för tjänsten för mer information kring trolig omfattning för just din leverans.

Olika leveranstider vid kontakt med oss via Swecos Marketplace:

Leveranstid från förfrågan – Vid offertförfrågan har vi som ambition att återkoppla till dig inom 48 timmar.

Leveranstid inför uppstart av uppdrag – Leveranstid gällande uppstart av uppdrag kan påverkas av många faktorer, däribland:

  • Fakta eller annat underlag behöver tas fram först (om det inte är en del av uppdraget)
  • Geografi eller platsens utformning kan påverka planering av uppdraget (beroende på typ av uppdrag)
  • Att medarbetare från Sweco eller representanter från kunden som ska vara involverade i uppdraget inte är tillgängliga.

Vår ambition är dock alltid att komma igång med dialog och planering av uppdrag så snart som möjligt, för att sedan gemensamt komma fram till en plan för leveransen som fungerar för alla inblandade.

Leveranstid innan slutlig leverans av uppdrag – Beror på typ av uppdrag och förutsättningar inom uppdraget. När vi har informationen som behövs på plats för det enskilda uppdraget är vår ambition att alltid vara så tydliga som möjligt kring när du kan förvänta dig en leverans.